Ervaringen

Hoe is dat, een ontspanningsmassage bij Thanks2Hans? Een paar van mijn cliënten schreven er iets over en ik mocht hun reactie hier kopiëren. Geen verzonnen ‘testimonials’ maar ervaringen van echte mensen.

aanbeveling_miranda_fbaanbeveling_door_ferry

Wil je je eigen ervaring hier delen? Schrijf die dan hieronder en ik plaats hem zo snel mogelijk – ongecensureerd – hier op de site. Ik vind het prettig als je reageert en vertelt wat je van mijn massages vindt!

11 antwoorden op “Ervaringen”

 1. Ik heb vorige week van een ontspanningsmassage mogen genieten bij hans, in een behoorlijk turbulente tijd voor mijzelf kan ik zeggen deze massage heeft me weer wat rust in mijn koppie gebracht.
  Hans is bijna een uur bezig geweest, iets wat opzich al een prestatie is….aangezien ik geen moment stil kan zitten….het voelde gewoon goed, geen druk lekker ongedwongen….even gewoon “zijn”

  Een aanrader voor iedereen die net even teveel aan zijn hoofd heeft!

 2. Vorige week een Bars behandeling van Hans ontvangen. Ik kende Hans nog niet maar het was een warm onthaal en na afloop kan ik zeggen dat ik hem een genereus, relaxt en open persoon vind waarbij je in goede handen bent. De Bars behandeling heeft me goed gedaan en zou ik nog wel eens willen ondergaan!

 3. Begin oktober een Bars sessie gehad van Hans. Dit is me zeer goed bevallen.
  Het klinkt raar maar er gebeurd zoveel, waar je rustig van wordt zonder dat je echt bezig bent om te ontspannen. We hebben gewoon lekker gekletst over van alles en nog wat, en gaande weg werd ik steeds rustiger en had ik ineens niks meer om over te praten zo rustig was het in m’n hoofd.

  Het is een soort defragmentatie van je emoties en gevoelens. Waardoor je weer rust krijgt.
  De volgende morgen was ik ook al heel vroeg wakker omdat ik heel rustig en goed geslapen had.

  Ik ga binnenkort weer om de boel weer even te defragmenteren

 4. Het is alweer een poosje geleden dat ik bij je kwam voor een Bars sessie. Ik werd gek van alle gedachten die in mijn hoofd bleven malen en je bood mij aan om een keer een Bars behandeling bij je te komen doen. Omdat het me totaal niet lukte al die gedachten zelf te laten stoppen, besloot ik om te komen. En wow.. wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Was heel erg benieuwd wat die Bars voor mij konden betekenen en wat het bij me zou doen. Maar die behandeling heeft mijn leven totaal veranderd. Tijdens de behandeling merkte ik dat de gedachten die maar continu door mijn hoofd rond gingen langzaamaan begonnen te verdwijnen totdat het echt helemaal stil was. Voelde me heerlijk ontspannen. Pas toen ik weer naar huis reed, merkte ik dat mijn schouders en nek veel beter aanvoelde.. een stuk minder gespannen. En naarmate ik dichter bij huis kwam, voelde ik dat ik steeds meer energie kreeg. En eenmaal thuis (was zo rond een uur of 11) voelde ik me zo energiek dat ik mijn administratie heb zitten doen en nog wat huishouding heb gedaan. Lag uiteindelijk om een uur of 2 in bed en om 9 uur werd ik voor het eerst sinds ik me kon heugen uitgerust wakker en had energieke dag. Dus wow.. wat een fijne ervaring. Smaakte naar meer en inmiddels is mijn leven zo veranderd doordat jij me kennis hebt laten maken met Bars van Access Consiousness. Dank je wel dat je me kennis hebt laten maken met de Bars
  Echt ik kan iedereen een Barsbehandeling aanraden. Wat is er voor nodig om jezelf lekker te laten verwennen

  Gr. Hanneke

 5. Wat een beleving om door Hans gemasseerd te worden. Ik voelde dat mijn lichaam tot ontspanning wilde komen en het lukte even niet om dit zelf voor elkaar te krijgen. Dus nam ik contact op met Hans en ik kon meteen bij hem terecht.

  Op professionele en toegewijde manier voelt Hans intuïtief aan wat mijn lichaam nodig heeft en welke techniek hiervoor het meest geschikt is. Ik kwam binnen met een lijf dat aanvoelde als een gespannen rietje en ging naar huis met het gevoel weer in mijn lichaam te zijn. Hans weet precies hoeveel druk of juist zachtheid hij op spieren dient uit te oefenen en ook de sfeer in de kamer weet hij met aandacht te verzorgen. Prettige muziek, zalig warm en rustige verlichting.

  Zoals ik hem net heb geschreven krijgt hij van mij het diploma ‘Goddelijke Handen’. Mijn lichaam en geest voelen nu weer veel rustiger THANKS2HANS 😉 Je bedrijfsnaam klopt helemaal bij de beleving die je hebt gegeven.

  En voor ieder die dit leest: Ik zou zeggen ga het zelf ervaren!

  Lieve groet, Femke

 6. Vandaag voelde ik dat mijn lijf wat extra aandacht nodig had. Gelukkig kon ik terecht bij Hans! Ik ben nogal kieskeurig wat betreft massages, omdat ik een gevoelig systeem heb. Deze massage was precies goed, iets wat ik een zeldzaamheid vind. Op de een of andere manier voelt Hans precies aan wat jij en je lijf op dat moment nodig hebben. Een ervaring vol rust, zachtheid en vertrouwen. Bij Hans ben je dus zowel letterlijk als figuurlijk in goede handen. Bedankt Hans, voor deze mooie ontmoeting!

  Lieve groet,
  Marianne.

 7. Een tijdje terug heb ik een Bars sessie gehad van Hans, en het was een erg ontspannen en rustgevende behandeling. Hans ging met aandacht en zorg te werk waardoor ik mij volledig kon overgeven aan de ervaring. Mijn drukke hoofd kwam geheel tot rust en het denken maakte plaats voor een vredige innerlijke stilte en diepe ontspannenheid.

  Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

 8. Een tijdje geleden heb ik een BARS sessie mogen ervaren bij Hans. Ik had er nog niet eerder van gehoord, dus ik was zeker nieuwsgierig. Ik heb al jaren ontzettend veel moeite om mij (mijn gedachten en mijn spieren) te ontspannen. Zeker een poging waard om daar verandering in te krijgen. Het was prachtig weer, dus ik heb de sessie ook nog eens buiten in de verwarmende zon mogen ervaren. Ik heb mij er aan overgegeven.

  Een zéér aparte ervaring! Ik voelde duidelijk een sterke energiestroming door mij heen gaan. En even een enorme druk op het punt van mijn “derde oog” zeg maar. Langzamerhand raakte ik enorm ontspannen. Na de behandeling was ik erg in mezelf, ik had minder de behoefte om te praten e.d., dus die rustige omgeving was hartstikke prettig. Ik heb ’s nachts goed geslapen. Een advies is om veel water te drinken de dagen erna, ik voelde namelijk een pittige hoofdpijn. Maar dit zal het loslaten van de spanning en de verandering zijn geweest. Op langere termijn zorgt het zeker wel voor energetische verandering in jezelf.

  Thanks Hans!

 9. Inmiddels een kleine twee weken na de Transformationeel Breath sessie bij Hans is de ontstane ruimte nog voelbaar in mijn lijf. Ik had al eens eerder een ademsessie in een groep meegemaakt en was heel benieuwd wat een individuele sessie mij zou brengen. Hans wist me snel op mn gemak te stellen en te ontspannen waardoor ik me kon laten gaan, me open durfde te stellen voor alles wat de ervaring biedt. Het verbonden en diep ademen liet al snel de energie – en emotie – stromen, heftig om zoveel energie vrij te voelen komen, heerlijk om te ’tonen’ en die energie ook weer af te voeren. De affirmaties, handgrepen en aanrakingen van Hans waren allemaal trefzeker en kwamen diep bij me binnen, maakten me bewust van mijn lichaam, mijn gedachten, mijn emoties. Ik was op momenten licht als een veertje en op anderen solide als een huis. Na afloop voelde ik me lichter, alsof ik veel meer ruimte had in mijn borstkas, ontdaan van ballast waarvan ik niet wist dat ik het meedroeg. Heel prettig, bevrijdend en inzichtgevend, dit ga ik vaker doen en gun ik iedereen. Dank je wel, Hans , voor deze prachtige ervaring.

 10. De zachte, warme handen van Hans hebben me een weldadig gevoel geschonken. Dankbaar voor het feit dat ik mezelf dit gun. Aangeraakt worden, daar had ik behoefte aan. En aan die behoefte is liefdevol voldaan. Dank je wel Hans.
  Fleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.