Transformational Breath

Ademcoaching met transformational breath®

Transformational Breath® is een effectieve en holistische zelfhelingsmethode. De methode is gebaseerd op de aanname dat je ademhalingspatroon het resultaat is van je onbewuste emoties, angsten, verlangens en belemmeringen.
Door dit ademhalingspatroon bewust te vervangen door een volledig ademhaling, ben je in staat jezelf te bevrijden en de blokkades op te ruimen. De volledige ademhaling zorgt voor meer zuurstof op celniveau en daarmee voor fysieke en emotionele vitalisering die leidt tot een hoger niveau van bewustzijn.
Transformational Breath® werkt en heelt op drie niveaus.

Het lichamelijke niveau

Op het eerste niveau doorbreek je de beperkte ademhalingspatronen en leer je om effectiever en gemakkelijker te ademen. Je kunt vervolgens je ademhaling verder ontwikkelen en openen. Daardoor krijg je meer energie en versterk je het zelfhelend vermogen van je lichaam. Dat is niet het enige. Het vergroot ook je vermogen om te ervaren en het goede in je leven toe te laten. Het is bekend dat de waarde van de lucht die je in je lichaam brengt, gelijk is aan de waarde van het goede dat je in je leven accepteert. Oosterse mensen weten al eeuwen dat de ademhaling het primaire middel is om de levenskracht van het lichaam te vergroten.

 

Het mentaal-emotionele niveau

Op het tweede niveau schoon je het onderbewuste op waar het de vrije ademhaling in de weg zit. Het gaat dan om oude niet uitgedrukte emoties, negatieve overtuigingen, herinneringen uit het verleden die allemaal opgeslagen zijn op een onbewust celniveau. Controle van de ademhaling is onze dagelijkse manier van emoties te vermijden en te onderdrukken. Deze verdrongen emoties zijn daarmee natuurlijk niet verdwenen maar opgeslagen in het onderbewuste. Wanneer je vast zit in dat ademhalingspatroon, houd je ook de negativiteit vast. Transformational Breath® geeft toegang tot de onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen. Het opschonen van het onderbewuste zorgt dat oorzaken van disfunctioneren worden behandeld en geheeld. Je leert dieper te ontspannen en volledig uit te ademen. Gedachten en gevoelens helen en transformeren naar het niveau van rust, vrede en liefde. Je ervaart blijvend meer gevoelens van helderheid en lichtheid.

 

Het spirituele niveau

Door het opruimen van negatieve emoties, gedachten en belemmeringen merk je dat er meer ruimte ontstaat. Soms voel je dat ook fysiek. Daardoor kom je meer in contact met je ware IK. Er ontstaat meer helderheid, je weet en voelt beter wat goed voor je is, zodat je de juiste beslissingen neemt. Je voelt je steviger, energieker en bent beter bestand tegen de dingen die je in je leven tegenkomt. Je leeft meer in het nu, en krijgt beter inzicht in welke emoties van jou zijn en welke van een ander.