Massage Nieuw-Vennep

Op zoek naar ontspanning? Boek dan eens een massage. Een massage biedt namelijk niet alleen lichamelijke, maar ook geestelijke ontspanning. Benieuwd waarom een massage een uitkomst voor jou is? Je leest het hier.

Waarom zou je kiezen voor een massage in Nieuw-Vennep?

Ben je op zoek naar een massage in Nieuw Vennep voor lichamelijke ontspanning? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. De massage geeft je even een moment van rust en de kans om even in te checken bij je lichaam. Het lijf hoeft even niets te doen, alleen maar te ervaren en dat is voor veel mensen iets wat niet standaard in de leefwijze zit. Maar zeg nou zelf: wanneer je lichaam altijd actief moet zijn is het niet meer dan redelijk om het ook momenten van totale ontspanning te geven.

Wat kost een massage in Nieuw-Vennep?

De prijs van de massage is afhankelijk van het soort massage dat je neemt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontspanningsmassage of bars sessie. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid voor een ademsessie of stoelmassage op locatie.

Een ontspanningsmassage kost € 35,- per half uur.

Een Bars sessie duurt ongeveer  1,5 uur en kost 105 euro.

Een Ademsessie duurt tussen  1,5  en 2 uur en kost 140 euro.

Voor afspraken bij je thuis reken ik een toeslag van 10 euro en kunnen reis- en parkeerkosten doorberekend worden.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact op!

Een massage in Nieuw-Vennep voor spierherstel

Naast lichamelijke ontspanning zorgt een massage er ook voor dat je spieren zich kunnen herstellen en flexibel en soepel blijven. Hoe ouder we worden hoe sneller de spieren wat stijver worden en vast komen te zitten. Door je spieren soepel te houden, kunnen ze beter tegen een stootje. Ook herstellen ze hierdoor sneller na lichamelijke problemen. Masseren biedt dus niet alleen gezondheidsvoordelen op de korte termijn, maar ook op de langere termijn. 

Een massage in Nieuw-Vennep voor een betere nachtrust

Er zijn dus heel wat redenen om te kiezen voor een massage in Nieuw-Vennep. Wist je dat masseren ook je nachtrust kan bevorderen, door de volledige ontspanning die het geeft? Vaak denken we dat we lekker ontspannen zijn, wanneer je bijvoorbeeld een avondje voor de TV hebt gehangen, maar lichamelijk is de spanning die je opgedaan hebt gedurende de dag nog niet uit je lijf. Ongemerkt bouwt deze spanning zich steeds verder op, waardoor ontspannen steeds lastiger wordt. Je komt dan in een vicieuze cirkel die lastig te doorbreken is. Maar in veel gevallen kan deze spanning er wel uitkomen met behulp van massage. Die totale ontspanning zal vervolgens een positief effect hebben op je nachtrust. 

Een Massage in Nieuw-Vennep boek je direct bij Thanks2Hans!

Niet voor niets wordt het doen van een ontspanningsmassage aangeraden bij mensen met burn-out klachten. Wanneer je stress ervaart spant je lichaam zich helemaal aan en kan de spanning zich vast gaan zetten in bijvoorbeeld je spieren. Wanneer de stress zich ophoopt in je lichaam, heeft het ook weer een manier nodig uit je lichaam te gaan en dat is dan ook de reden dat mensen een ontspanningsmassage ondergaan. Ben je op zoek naar een ontspannen massage in Nieuw-Vennep? Ik help je graag verder naar totale ontspanning.