Liefdevolle aanraking

Toe, raak me aan

Ben ik je baby, toe, raak me aan.
Ik heb je aanraking nodig, meer dan je misschien ooit zult weten. Was en verschoon en voed me niet alleen, maar wieg me dicht tegen je aan, kus mijn gezicht en streel mijn lichaam. je kalmerende, zachte aanraking drukt veiligheid en liefde uit.

Als ik je kind ben, toe, raak me aan. Als ik tegenstribbel, je zelfs wegduw, zet door, zoek manieren om aan mijn behoeften tegemoet te komen. De nachtzoen helpt mijn dromen te versoepelen. Je aanrakingen overdag vertellen wat je werkelijk voelt.

Als ik je tiener ben, toe, raak me aan. Denk niet dat ik omdat ik bijna volgroeid ben niet hoef te weten dat je nog om me geeft. Ik heb behoefte aan je liefdevolle armen, aan een tedere stem. Als de weg soms vol stenen ligt, dan heeft het kind in me je nog steeds nodig.

Als ik je vriend ben, toe, raak me aan. Niets laat me duidelijker weten dat je om me geeft dan een hartelijke omhelzing. Een opbeurende aanraking als ik in de put zit, verzekert me ervan dat ik word bemind het stelt me gerust dat ik niet alleen ben. Jouw troostrijke aanraking is misschien de enige die ik krijg.

Als ik je sekspartner ben, toe, raak me aan. Je denkt misschien dat je passie genoeg is, maar alleen je armen houden mijn angsten tegen. Ik heb behoefte aan je tedere, geruststellende aanraking om eraan te herinneren dat ik word bemind, gewoon om mezelf.

Als ik je volwassen kind ben, toe, raak me aan. Al heb ik een eigen gezin om vast te houden, ik heb nog steeds behoefte aan de armen van pappie en mammie als ik me gekwetst voel. Als ouder kijk ik er anders tegenaan, waardeer ik jullie meer.

Als ik je bejaarde vader of moeder ben, toe, raak me aan zoals ik werd aangeraakt toen ik nog heel jong was. Houd mijn hand vast, zeer dicht bij me, geef me kracht en verwarm mijn vermoeide lichaam met jouw nabijheid. Al is mijn huid nu gerimpeld, ze vindt het heerlijk om aangeraakt te worden. Wees niet bang. Raak me gewoon aan.

Liefdevolle aanraking, Phyllis Davis

massage_coverfoto

Bars

Is er iets dat je echt zou willen veranderen in je leven? Wat zou dat zijn? Je relaties? Je gezondheid? Je lichaam? Je energie of Je geldsituatie?

Op je hoofd bevinden zicht 32 punten. Deze bevatten het elektromagnetische component van alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit ergens over gehad hebt, in dit leven of wellicht nog ervoor. Deze punten omvatten de Bars®

Er zijn Bars voor controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, ouder worden, healing, lichaam, sex en geld e.d. Om er maar een paar te noemen.

Elke gedachte, ieder idee, houding, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet vertegenwoordigt de energie en beperkt jouw creatieve, scheppende capaciteit in en op dat gebied. En het beperkt jou om MET GEMAK iets anders te laten verschijnen in je leven.

Bars wordt dus gebruikt om veranderingen te bewerkstelligen in alle gebieden van jou en je leven. Als je bereid bent te leven vanuit meer bewustzijn zullen alle deuren naar healing zich openen. De wetenschap vertelt ons dat de eigenlijke bol-ronde vorm van onze cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties verandert in een elliptische vorm. Dit is de voorloper van ziekte. Als we de BARS ‘runnen’ bevrijdt dit proces de cellen van deze impact waardoor deze kunnen terugkeren naar hun oorspronkelijke bol-ronde vorm. Dit genereert meer gezondheid in het lichaam.

In het ergste geval voel je je alsof je een heerlijke  massage hebt gekregen en in het beste geval verandert je leven ten goede. 

  • Haalt stress weg
  • Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt
  • Meer gemak in ieder gebied van je leven
  • Je voelt je gelukkiger en hebt weer zin in het leven
  • Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier
  • Betere relaties met anderen en met jezelf
  • Verbetert je geldsituatie
  • Verbetert je gezondheid
  • Verbetert nog veel meer

Laat jezelf een sessie Bars ontvangen en ervaar de rust en ruimte die dit geeft. Met het runnen van de BARS geef je je lichaam weer de ruimte om zijn/haar zelfgenezend vermogen zijn werk te laten doen!

 

enkele reacties:

aanbevelingbars_wessel